Over ons

Wie is Roon Bouw en waar staat het voor

Roon Bouw is ontstaan begin 2018 en opgericht door Lucien van Roon. Lucien heeft ruim 35 jaar ervaring als timmerman in de bouw, waarvan 15 jaar als ZZP-er, waarin hij naast het zelf uitvoeren van werkzaamheden ook als aannemer heeft gefungeerd en complete projecten heeft uitgevoerd met hulp van onderaannemers. Roon Bouw is dus naast timmerwerkzaamheden ook geschikt voor de grotere projecten.

Wie is Lucien?

Mijn naam is Lucien van Roon en van origine ben ik timmerman van beroep. In 1979 heb ik mijn LTS diploma behaald, een brede technische opleiding. Daarnaast heb ik ook de diploma's aspirant timmeren en gezel timmeren behaald. 

Ik ben in 1982 begonnen bij Slavenburg Bouwbedrijf. In 1990 ben ik aan de slag gegaan bij Bouwbedrijf Dubbeldam in Barendrecht en in 1992 bij aannemersbedrijf Pullen B.V. 

In 2002 ben ik als ZZP-er samen met een compagnon een eigen bedrijf begonnen genaamd HL Bouw. Begin 2018 ben ik gestart met Roon Bouw.

Waar staat Roon Bouw voor?

Roon Bouw staat voor een persoonlijke aanpak door een echte vakman, welke uw aanspreekpunt is vanaf het eerste contact tot na de laatste werkzaamheden. Meer dan 35 jaar ervaring in de bouw zorgt voor een kwalitatieve aanpak. 

Roon Bouw is uw partij voor allerlei timmerwerkzaamheden (groot of klein) tot aan de complete verbouwing van uw huis.