Werkzaamheden

Welke werkzaamheden voeren wij uit? 

Roon Bouw kan ingeschakeld worden voor grote werkzaamheden zoals dakkapellen, aanbouwen, veranda's of overkappingen in de tuin, verbouwingen binnenshuis en verbouwingen van badkamer of keuken. Maar ook voor kleine werkzaamheden als kozijnrestauratie, daklijstrenovatie en een deur afhangen is Roon Bouw uw partij.

Naast bovenstaande voorbeelden voeren wij nog veel meer bouw werkzaamheden uit. Staat uw specifieke klus er dus niet tussen? Aarzel dan niet om alsnog contact met ons op te nemen. 

Ook voor de wat kleinere werkzaamheden komen wij graag bij u langs. indien het gaat om een wat kleinere klus, bel dan direct en wij zullen kijken of we misschien tussendoor snel langs kunnen komen. 

Met een verbouwing is het fijn als u één aanspreekpunt heeft. Wij werken met vaste onderaannemers (electriciens, stucadoors, loodgieters etc.) die wij coördineren, u heeft dus één aanspreekpunt en wij vertalen uw wensen door bij de andere specialisten.

Onderhoud van uw woning is ontzettend belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan hout dat achteruit gaat of kozijnen die herstelt moeten worden. Schakel tijdig en aarzel niet om contact op te nemen zodat we uw woning zo snel mogelijk een opfrisbeurt kunnen geven.

Renovatie van het dak na een storm of een muur waar het water langs loopt is erg balen en u wilt zo snel mogelijk geholpen worden. Zodra u contact heeft opgenomen plannen we een afspraak in om de schade op te nemen waarna u een kostenindicatie ontvangt.